Adminpanel

Wa-wa-wi-wa!

Onsdag handlade mest om att… Styra ihop c-uppsatsen, leta en artikel relaterad till integration av mobila plattformar i befintlig verksamhet (vilket var stört jävla omöjligt), äta godis, äta mat, styra ihop ännu mer av c-uppsatsen, sluta leta artikel som inte fanns, följa diskussionen kring huruvida Zlatan ska spela som nummer 10 (han sa det rätt bra själv: ”35 mål och 20 assist på ett år i Milan på den positionen), irritera mig på Patrik Ekwall, nästan gå och dricka en kvällsöl, hata på Word, twittra, hata ännu mer på Word, höra Robban muttra: ”Varför blir det så här?” när han redigerar ett dokument i Word (han har i en veckas tid sagt att det är mig det är fel på och inte Word), gå på toa flera gånger, höra Robban muttra: ”Det är inte Words fel. Det är bara lite svårjobbat…”, spela Ski Safari på toa, komma på mig själv med att hata Peter Jihde bara för att jag irriterade mig på Patrik Ekwall, tänka att den som lägger reklamen för TV4s iPad-app verkar vara en skön tjomme som skiter i målgruppsorientering och langar upp ett 15-sekundersklipp om schampo som motverkar kluvna hårtoppar innan fotbollsklippen, börja hata på Niklas Wikegård eftersom jag började tänka på Peter Jihde efter att jag irriterat mig på Patrik Ekwall, se en jättekort sekvens av det fullkomligt idiotiska programmet Goldminers (eller vad det nu heter) där några muppar ska vaska guld i Alaska, fundera på att skriva en jobbansökan eller två, snegla på högen med skor som står i hallen och väntar på att bli nerbäddade i sina kartonger, snegla på disken som väntar på att förpesta mitt liv eller äntligen få gå och lägga sig så jag orkar med c-uppsatsen imorgon också?

Rätt svar belönas med en kopia av referenslistan till min och Robbans c-uppsats.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *