Tööööörsdäj

Magisk dag på alla sätt och vis. Började morgonen med en härlig skål fil och müsli och en jävla massa städning. Fil och müsli för att jag var hungrig och städning för att jag tydligen inte har någon form av kontroll på kroppen innan klockan 09.00. Skedhelvetet som låg i skålen fick agera katapult då mina armar inte kunde förmå sig att fungera som vanligt. De var ungefär lika slappa som Sylvester Stallones (helt jävla magiskt namn för övrigt) ena ansiktshalva och släpade efter diskbänken när jag tog ett steg åt höger. Och där, i all sin prakt, låg ett stycke rostfri sked och väntade på att få slunga iväg min frukost över hela köket. Så efter att ha gnolat, nynnat och trallat under fem minuters koncentrerad städning drog jag till skolan där Robban troget stod och väntade.

Snabbspolar till kl 13 nånting.

På väg ut från skolan går jag och pratar med min syster. Väl framme vid cykeln böjer jag mig fram, fortsätter prata medan jag låser upp, rätar på mig, lägger handen på vänster byxficka bara för att känna att den är tom, utbrister att min telefon är borta (!) varpå min syster, i andra änden, säger: – Men vad pratar du i då?

Som sagt. Tööööörsdäj. Nu ska jag läsa genomroliga c-uppsatser till opponeringen imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *