Grattis Umeå!

Äntligen ska Vasaplan förnyas.

Före:

 

Efter.

Antingen finns det en beslutsfattande person inom Umeå kommun som uppenbarligen gillar att vara ironisk eller så måste staden sitta inne på ett fett jävla konkurslager av den där laxrosa epa-färgen. Jag fattar inte hur fan det ens är möjligt att blanda till en sådan färg, tappa upp den i hinkar á 10 liter och sedan lyckas sälja det. För att inte tala om att få tag på en målare som faktiskt är beredd att öppna hink efter hink med denna färg utan att drabbas av kraftiga vomeringar. Precis vilken färg som helst hade varit bättre, till och med den där milda gula jävla färgen som vårdcentraler envisas med att smälla upp på varenda vägg.

Men laxrosa. För. I. Helvete.

ps. Bilden är lånad från www.bussmicke.se (skön adress). ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *