Kort om V75

Kort om V75-omgången:

Visst blir man glad när någon som står på tur för seger vinner? Global Investment som för övrigt var min chansspik i omgången, gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. I förra starten var han tapper som tvåa från dödens, och han verkar gå framåt hela tiden.

***

Chuck Liddell vars namn är hämtat från en amerikansk kampsportsmästare, såg seg ut länge, gav inte upp, och höll sånär på att vinna loppet i sluggerstil. Ride The Brand har dock en rejäl vinnarskalle, och lyckades sätta nosen först.

***

Einar Celeber var bra, men hade inte vunnit om Exceptional Kemp stått på benen sista meterna före mål. Aj aj, vad det ska ha svidit för ägare, tränare och kusken Erik Adielsson. Men inte åkte dom hem för det *wink wink*.

Sköter Exceptional Kemp sig nästa gång, vilket jag hoppas, så kan det bli gladare miner. Tyvärr var det ju ett gäng omstarter i det här loppet, och utan strul kunde utgången sett annorlunda ut.

***

Rikstotohärdade Frillian Filiokus visade var skåpet ska stå, och var överlägsen i stoloppet.

***

Järvsöfaks ….. ja vad säger man? Bäst!

***

Wait And Win kommer att tjäna fina pengar, vann enkelt i andra starten för Stig-H.

***

Strax före nyår galopperade Teaser Elegance till synes omotiverat från spår tolv, nu gjorde han det igen.

***

Tyvärr blev det galopp för Livi Destiny, och Västerbo World som jag trodde en del på blev oplacerad.

Däremot fick M.B.’s Rebecca och Robert Dunder med sig ett hedrande fjärdepris hem. Bodenhästen Clear Sign blev även han fyra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *