Lunchtravet

Under lunchen kollade jag på årspremiären från Skelleftetravet, där jag tycker att både Accept Pointer och den lilla gråa knatten In Your Dreams övertygade, och i synnerhet den senare nämnda.

När han hamnade tredje invändigt tänkte jag, ”det där kommer aldrig att gå”. Sedan blev det lite Sesam öppna dig över det hela, och Petter Lundberg bara försvann med den snärtiga Tap In sonen. Fortsättning lär följa ….

Även Bodbäcksjarl är värd att nämna från tävlingarna, som knäckte Daler från dödens på ett övertygande sätt. Det ska dock tilläggas att Daler var stor i nederlaget.

***

Idag har jag kollat igenom lopparkivet inför V75 till helgen, jag brukar försöka göra det då jag har möjlighet. För det kräver sin tid att kolla igenom samtliga lopp, speciellt när man ser de två senaste starterna från varje häst. Efter det brukar man bli lite trött i huvudet, så ska nog passa på och få lite luft, och en stor mugg kaffe såhär efteråt.

***

Angående V75:an till Jägersro så ska det bli spännande att se Triton Sund, Colombian Necktie, Adams Hall och kanske även Turnaround göra upp om förstapriset. Det är ju lite svårt att veta hur dagsformen är på de hästar som varit över och tävlat i Frankrike. Normalt sett borde Triton Sund vara vinnaren i loppet, men han har ju inte gått att känna igen under Frakrike-äventyret.

Jag återkommer med mer V75-snack senare i veckan, när bitarna börjat falla på plats. Helt klart är dock att det kan bli bra pengar för sju rätt  den här gången, för vissa av loppen ser vidöppna ut på förhand.

Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *