16 hästar klara

Igår blev det klart att Jaded och Sahara Dynamite lägger beslag på två av de tre sista platserna till Elitloppet. Den som vann gulddivisionsloppet igår hade en garanterad inbjudan till loppet, men kretsen kring vinnande Standpoint beslutade sig för att tacka nej.

Det blir istället värlsrekordhållarinnan Lisa America som kommer att tävla. Lisa America vann på 1.11,1 i senaste starten över full väg! Det blir onekligen ett väldigt spännande Elitlopp i år, och idag lottas spåren kl 17.10 i TV4.

Deltagare Elitloppet 2009

Buck I St Pat
Commander Crowe
Enough Talk
Ghibellino
Igor Font
Jaded
Lisa America
Nimrod Borealis
Offshore Dream
Oiseau de Feux
Russel November
Sahara Dynamite
Scarlets Aino
Sundons Gift
Torvald Palema
Triton Sund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *