Inför V75 Lördag

I V75-1 ser det ut att kunna bli rejäl körning från start, och det skulle gynna Victory Love (9) som var makalöst bra senast. Tar man med fyra hästar borde man ha bra chans att överleva loppet, men Victory Love är en tänkbar spik. Garderingsbuden är framförallt 1,4 och 2. M.T.Cherokee (2) är en häst som jag gillar skarpt. Han lär tappa inledningsvis, men hatar att förlora och kommer säkert att göra ett bra lopp igen. Device (1) och Immenso November (4) m.fl. lär göra upp om ledningen.

Tre eller rättare sagt en häst sticker ut i loppet, och många kommer att spika. Jag pratar förstås om Chimall T.T. (5) som kan vara en blivande stjärna. Jag anser dock att det handlar om en tämligen orutinerad blivande stjärna, och då trycket från publiken kan skrämma en del hästar väljer jag nog att gardera. Garderingsbuden är framförallt Manhattan Sassy (1) och Voodoo Hornline (3).

V75-3 blir jag inte riktigt klok på. Inledningsvis tyckte jag att loppet var heltäckt med tre-fyra hästar, men jag börjar se fler och fler potentiella skrällar. Här är jag inte på det klarar med hur jag kommer att göra än, men de tre första strecken i loppet är Swept To Victory (3), Tinita Love (4) och Lie Detector (9).

Sahara C.Four (3) kan vara en tänkbar spik i V75-4. Hästen var kanonbra senast och har fina förutsättningar även denna gång. Spontant kan jag tycka att två hästar sticker ut. Den andra hästen är Carmenere (7), och det är väl inte omöjligt att hon kan ta hand om ledningen. Tredjehästen Rea Montana (5) är inte så tokig, och formen är fin. Bakom dessa är det vidöppet.

Bravado (2) är given tipsetta för min del. men trots detta känns det som att nästan alla kan vinna V75-5 beroende på hur loppet blir kört. Jag målar på ordentligt på lappen, och hoppas på skräll. Vid överpejs kanske Wood Laday (10) kan överraska till glatt odds. Mitt tips blir att ta med många.

Hur jag än vänder och vrider på V75-6 tycker jag att Bob Hope (1) har toppchans. Än är jag inte på det klara med hur jag gör, men helt klart är det en tänkbar spik. Är allt som det ska med Bob Hope så kan det bli spets och slut. Värst emot är Cash Winning Vita (2) som var överraskande bra senast. Clear Sign (6) har hög kapacitet, men hur är formen?  Verdi Sund (4) vinner inte ihjäl sig, men duger bra.

Harpers ser ut som ett vanligt stayerlopp på V75, och är något av en besvikelse på papperet. Det är dock lika öppet som vanligt, och här är nog säkrast att ta med många. Här har jag ingen given tipsetta, men Imola November (12) trivs ypperligt med förutsättningarna. Ta även med 11,6,3,8,13 och kanske även de båda finska hästarna 1,7.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *