Iceland – en fighter

Det dröjde länge innan det blev någon riktig action i Jubileumspokalen ikväll, men när det skulle avgöras så blev det desto mer spännande. 

Quarcio du Chene var het och låg på innan loppet men samlade sig när det blev allvar. Han var tapper som trea efter ett tungt lopp. Det bådar gott inför framtiden att han har förmågan att skärpa till sig när det gäller. Kanske är det så att han blir allt mognare med ökad rutin.

Det blev hårt mellan Igor Font och Iceland i mål. Iceland var grym som aldrig mött kapacitet av det här slaget, men ändå lyckades vinna. Roligt för sympatiske Stefan ”Tarzan” Melander!

***

Det blev ganska trevliga pengar på V64 ikväll. Cirka 36 000 kr för alla rätt. Hade spik på Trade East, men han förmådde inte utmana Vector du Ling trots en ryggresa på denna.

Jag jagar snabb revansch på Mantorp i helgen, där en ensam vinnare kan vinna 43 000 000 kronor. Omgången ser spelvänlig ut, men jag har inte hunnit kolla på den så mycket ännu.

***

Det blev favoritbetonat på Umåker ikväll. En av de som imponerade mest var Bo-Göthe Svenssons Tapfer, som vann med mååånga längder, och nu ståtar med två raka segrar. Dream Flyer var en annan, om inte fullt så överlägsen vinnare i kvällens Montélopp.�

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *