Inga stenklara

Mantorp bjuder på en svårtippad och spelvänlig V75 omgång.  Jag lirar Joker i vanlig ordning, och har därmed möjlighet till ett mer slagkraftigt system än de vanliga matematiska lapparna. Denna vecka blir det ett gammalt hederligt ABCD-system.

***

Jag har haft problem att välja ut spikar den här gången, och några av loppen kräver rejäl gardering. Till slut föll valet av spikar på förvandlingsnumret Indira G (V75-5) och Sir Remington (V75-6).

***

Indira G. kan fronta och leda runt om. Känns väl aldrig helt hundra att spika i lopp för tämligen orutinerade ston, men hon har fina förutsättningar. Spets o slut – hämta ut? Värst emot är Ottens Julia och Abitofheaven.

Sir Remington kan få överta ledningen, och då krävs det en bra häst eller en krasslig Sir Remington för att han ska förlora. Motbuden heter först och främst Victory Love, M.T.Buffett och Tom Raider. Skulle formen ha återfunnit sig hos Victory Love så lever dock Sir Remington farligt.

I V75-1 nöjer jag mig med tre streck, och med tanke på spåret så får Space Hoss tipsettan. Toulouse har bra läge och kan btydligt bättre än senast. Galax Trot kommer att bli svår att stå emot över upploppet, han är lite som vår båtmotor – det tar en stund innan den startar, men sedan går den som tåget. När Galax Trot fått upp ångan fortsätter han bara att mala.

*** 

I övriga lopp målar jag på rejält och hoppas på en och annan skräll. Då pratar jag inte om några åtta-oddsare eller liknande, utan snarare femtiåtta-oddsare.

 Det finns verkligen chans för spelarna att gräva guld i helgens omgång. Det verkar råda vilt skillda idéer om hur strecken ska sitta för att man till slut ska få sitta med den vinnande raden imorgon.

Ett par tänkbara jätteskrällar kanske Alvena Nancy (V75-4) och Fast Marke (V75-7) kan vara. Kari lät uppåt kring den förstnämnda, och den andra blir bortglömd på grund av ägget senast.

***

Lycka till i jakten på miljonerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *