Solvallalunken som kom av sig

Runt halvåtta och V64 är på väg att sparka igång. Förväntningarna på topp. Va?? Vad är det som händer? Skully Gully överflyglad! Insydd! Hon som hade vunnit detta både fram- och baklänges liksom. Hmm..

Erik Adielsson som i princip aldrig gör några misstag pullade upp i ledningen och satte sig lite nonchalant till ro exakt i samma tillfälle som Ludde lade in stöten. Suck. Festen fick ett snabbt slut för många spelare.

***

Men Skully Gully var bara början. I V64-2 kom inte helt oväntat nästa överraskning. 19-oddsaren Zvetlana Boko vann loppet efter ett vasst avslut.

***

Bästa hästen vann V64-3. Starka men något ojämna Ridgehead Cahore har hittat formen igen, och då är han riktigt bra. Konstigt att han inte var streckad på mer än 10 procent, men läget skrämde nog bort många. 

Sköna bilder när Ludde och Björn Goop skrattar hela vägen in i mål, efter en incident då kuskarna kivas om att få överta ledningen. Kolgjinis kommentar till Björn i det ögonblicket,

”Det här vann jag lätt!”.

Kan någon övertala honom om att komma oftare till Valla?

***

Värdet i halvtid efter ”action-Luddes” vinst var nu uppe i 32 000.  

***

Fjärde avdelningen. Ett ganska intetsägande lopp. Marshal Hackstable vann efter ledning från start till mål. Nu känner man igen sig igen. Björn Goop och en spets och slut-vinnare. 

***

När Target Player galopperade bort sina möjligheter i V64-5, såg allt upplagt ut för Mr New Dawn. Den här gången var hästen inte lika vass, men ändå godkänd som tvåa. Sju-procentaren Nicolas Cake vann loppet, och knuffade upp värdet för sex rätt till hissnande höjder.

***

Lou di Palio fick soppatorsk oväntat tidigt i V64-avslutningen. Scargel var godkänd som trea, men det kanske fattas något lopp till innan han är tillbaka i full form. Alldeles underbara stayermonstret Oceans Eleven skötte sig för ovanlighetens skull, och då finns det ingen distans som är för lång, eller något upplägg som är för tufft. En riktig ”sköning” när han vaknat på rätt sida.

***

Summa sumarum – det blev en riktigt rolig V64-omgång ikväll. Jag ser gärna att det körs fler extrem-lopp, och att färgklickar som Ludde kommer och rör om i grytan.

***

Till slut blev det 7 system som hade alla rätt. 6 rätt gav nästan en och en halv miljon. Spelade man för enbart 6 rätt, så multiplicera det med 2,5. Inte fy skam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *