Tankar kring V64-omgången

 V64-1: Spikar Skully Gully, hon bara vinner…

V64-2: Ta med många trots den givna tipsettan Titicaca Brick. Det brukar kunna hända grejer i unghästloppen, och nu är det dessutom ett lopp för ston. Cheek Ribb och Frenchise är tidiga streck.

V64-3: Här målar jag också på rejält. Jobbig Sand har ett fint läge, och kan leda länge om han frontar. Tycker dock inte att det är någon given vinnare. Strecka på…

V64-4: Här nöjer jag mig med streck för Digital Render, Cosette Pontmercy och Marshal Hackstable.

V64-5: I femte avdelningen kommer många att spika Mr New Dawn. Visst är det en bra vinstchans, men jag väljer ändå att gardera eftersom jag tror att det kan bli tempo på loppet. Target Player, Bulltrap, Ivanhoe Diamant och Q.Forty Five är motbuden.

V64-6: Scargel eller tvåhästarlås med Lou di Pallo. Jag tar ställning och spikar Scargel som har gjort allting rätt i Nurmos regi, trots att hästen har en jobbig uppgift. Tar man med flera så glöm inte Oceans Eleven.

***

Lycka till med liret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *