Lurig omgång på Romme

Veckans V7:a på Romme är öppen och spelvänlig. Bästa spiken hittar man i sista V7-avdelningen. Där spikar jag Åke Svanstedts Victory Love som har bra kapacitet och läge. Värst emot är nog Scargel och Min Narkissos.

I V75-1 är det bra chans för Magic Space om han sköter sig och inte hamnar på vingel. Jag väljer dock att gardera loppet med bland annat Master Danchip, Sahara C.Four. Manhattan Sassy var duktig som trea senast. Einar Celeber närmar sig formen, och kan mycket.

I andra V75-avdelningen går tipset till Over Connected, då Adielsson kan skicka denna till ledningen och stanna där länge. S.H.T.’s Playmate kan få loppet från innerspåret. Sally Sea har imponerat i enklare omgivningar än detta för Svanstedt. Räknas tidigt trots tuffare emot och bakspår.  Roach och Kaliber är två tänkbara skrällar.

Guldloppen brukar gå att lösa på 3-4 streck. Den här gången är det vidöppet, och jag tar med många. Tror dock mest på Acclaim som var bra som tvåa bakom Beanie M.M. senast. Strecka på ..

I kallblodsloppet väljer jag att chansspika Odin Tabac som är en riktig vinnartyp som vinner hälften av sina starter. Fem hästar gör upp om segern i loppet. Motbuden heter Myllarfaks, Vingbo Stjärn, Håkon Jo och Vildvitter.

V75-5 är ett stolopp, och där brukar det ju kunna skrälla. Med anledning av detta tar jag med så många jag har råd med. Tipsettan går till Indiana Brave. Andra tidiga streck är Västerbo Smaragd, Greta Töll, Glittra C.D. Varning för Alandias Karisma som har flygit lågt på slutet.

I V75-6 kan Highland Queen vara en chansspik, men det finns risk för att hon får tuff press på sig från Express Amok. I så fall öppnar det upp loppet och Yosemite Boko är en av dom som skulle gynnas av detta scenario. H.Q. leder nog loppet länge oavsett, och har hon en bra dag kan det räcka hela vägen.

***

Lycka till på V7!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *