Stig H:s nyförvärv – bästa spiken

Äntligen har det börjat lossna utdelningsmässigt på våra största streckspel. Det är ju förjäkla trist när favoriterna radar upp sig och utdelningen stannar på några hundringar. V64-omgångarna har varit knepiga på slutet, och visst finns det chans till fina pengar även denna gång.

***

V64-1: Omgångens bästa spik tycker jag att Prince L. är. Hästen gör spännande debut i Stig H Johanssons regi från ett lämpligt läge. Motbuden om man väljer att gardera heter Klondike B.B. och M.T. Devil.

V64-2: Ta först och främst med Nemo Blåbjerg och Benetton P.. Båda hästarna har bra form och lägen. Bakom dessa är det öppet.

V64-3: I tvååringsloppet tror jag på bra chans för Jim Oscarssons King Of The Moor. Hästen var bra vid vinsten från ledningen senast, och det kan bli repris här. Värst emot är finska trion Agostiinisin, Eyesee och Undercover Photo.

V64-4: Här rekommenderar jag stor gardering. Kapabla Livi Destiny är på väg uppåt i form, men jag tycker att han presterar aningen ojämnt. Rob Love räknas på läget. Ridgehead Secret dyker upp där framme vid bättring. Snåla inte med strecken!

V64-5: De som i första hand ska streckas i V64-5 heter Magellan Bay (tappar i starten, men fin form), Jean Dobel (på gång igen med lopp i kroppen),  Victory Power (snabb ut, leder normalt sett länge men har hostat efter senaste starten, formen?), Premier League (har pausat, men inte borta med tempo på loppet). Bakom dessa är det öppet.

V64-6: Avslutningen är ingen dyr historia. Det står i första hand mellan Ronda Brick och Wiona, men hästar som Frillan Filiokus och Västerbo Streetlite är inte avsågade med lite klaff. Tror dock mest på R.B.

God fortsättning ochg lycka till på liret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *