Qrossar Quator allt ?

Imorgon är det sagt att det kommer att bli ”snökaos”. Jag hoppas innerligen att dom har fel, eller att dom åtminstone har överdrivit. Köra på E4:an är aldrig någon höjdare med den typen av väder, men ”a man gotta do what a man …”
***
Patrik Nygren kör i ett härligt flyt för dagen. Kul också att en del Umåkerhästar visat ”framhovarna” på Bergsåker och andra ställen den senaste tiden. Chuck Liddell ska ju tillsammans med bland annat Simb Groovy ut i ett Flexlopp på Fredag. ”Chucken” känns som en häst som skulle duga bra på V75 så småningom, så vi får hoppas på att han får vara frisk och fräsch.
***
Lunchtrav på Umåker imorgon, och det är god chans för att Quator Des Charmes rundar allt i god tid. I övrigt ser omgången rätt så öppen ut.
***
Det var travgala på Rondo i Göteborg i fredags. Bäst var utan tvekan Järvsöfaks gåshudsframkallande entré till låten My Way. Vilken häst ojojoj! Intressant var det också att se filmen ”Drömmen om Järvsöfaks” i söndags.
***
Denna söndag bjuds vi på en annan höjdare, nämligen Prix d’Amerique. Opal Viking är hemmahoppet, och går det bra så är det väl i första hand en platschans. Det brukar kunna hända en del i dom franska loppen, därför känns utgången inte helt given. Loppet upplever jag för egen del lite som en milstolpe vad gäller vintern. Då vet man att det inte är så lång tid kvar av kyla och mörker. Optimistiskt? Okej då, lite kanske.
***
V64-omgången imorgon ser ut att kunna ge bra betalt. Jag chanssspikar Dash Boy i första avdelningen som kan spetsa och leda runt om. Sedan tror jag på bra chans för Zeus Boko i V64-4, och provar att lämna honom ensam på systemet. Börjar man gardera loppet kan det bli en kostsam historia annars. Dom inledande loppen i omgången ser inte så streckkrävande ut, men dom tre sista avdelningarna känns öppna, och i synnerhet V64-6.

Enkelraden: 5-13-9-14-6-6

Glöm inte: 12 S.H.T’s Playmate (V64-2), 1 Pele D.K (V64-3), 1 Premiere League, 12 Västerbo Lescure

//Lycka till med liret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *