Zyrano med fritt ?


För er som inte redan känner till det tänkte jag passa på att tipsa om Umåkers nya spelsajt www.umakerspel.se Här finns en massa spelinformation som kan vara nyttig inför banans tävlingar. Kuskintervjuer, tränartips med mera  ..
***
Kollade in startlistorna till Umåkers V5:a nästa vecka, och på förhand är det en riktigt öppen och spelvänlig omgång. Så det kan bli fina pengar för den som lyckas sätta liret. Årsdebuterande Eld Kevin är kvällens sportsliga höjdare. På lördag kommer tipsen till Umåker i VF.
***
Kristina Wiiks El Sueco som vunnit tre raka i imponerande stil, startar i ett flexlopp på Bergsåker nu på fredag. Vi håller tummarna för att det bli fjärde raka! Här är startlistan till loppet.
***�
Äntligen blev det en fullträff för andelsbolaget Skelleftekompaniet. Hästen Punch Em vann i måndags för Jens Eriksson på hemmaplan. Grattis!
***
Apropå andelsbolag så kör Team Umåker snart igång en ny period. Denna gång med Sören Lennartsson vid rodret. Nu blir det en sex månader lång leasingperiod, vilket känns som en klar förbättring. Lennartsson berättade för Travbloggen att letandet efter en lämplig häst redan har börjat.
***
Har inte hört eller läst några fler nyheter om hur det är med Jim Frick. Brukar med jämna mellanrum gå in och kolla på www.jimfrick.se för att se om dom har uppdaterat infon.
***
Just nu är det en härlig tid för oss som gillar trav. Fler och fler stjärnor årsdebuterar. På torsdag är det dags för Torvald Palema att göra årsdebut på Åby. Ser också mycket fram emot att se Quarcio du Chene och Beanie M.M. mötas i helgens delfinal av Olympiatravet. Det kommer att dröja länge innan jag glömmer det här loppet som Beanie M.M. gjorde ifjol. (OBS! Irriterande pip i klippet så stäng av ljudet!)
Det är nog lite fördel för Quarcio med tanke på att han inte varit ifrån tävlandet lika länge. Å andra sidan så kan man aldrig vara säker på att Quarcio vaknat på rätt sida. Men han har varit betydligt stabilare på slutet, så han kanske har mognat en aning.
***
Imorgon är det V64 på Valla i vanlig ordning och jag tror på bra chans för 1 Zyrano Boko i V64-6 trots tufft motstånd och innerspår. 2 S.H.T’s Playmate satt fast med krafter kvar senast och ska streckas om man garderar V64-1. Väljer man att ta med några stycken i V64-5 så glöm inte 4 Glory Southwind som spurtade vasst senast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *