24 dagar kvar


Nyss blev det klart att Skellefteå går vidare till Semifinal efter att ha spöat Färjestad med 2-1. Grattis SAIK!
***
På fredag är det långfredagstrav på Umåker, och det blev riktigt fin klass på några av loppen. För egen del ser jag mest fram emot att se Chuck Liddell igen. Han tävlar mot bra motstånd, och jag hoppas och tror att han visar vart skåpet ska stå.

Sedan är jag nyfiken på välstammade Passion d’Inverne i treåringsloppet, och ska även bli kul att se kallblodsloppet som håller bra klass.
***
Imorgon gör förra årets Rix FM Botnia-häst Caramelle Tooma årsdebut på Bergsåker, och det blir intressant att se hur hon har övervintrat. Vi håller tummarna!

Nya Botnia-hästen Lindy’s Princess som tränas av Susanne H Osterling är i provloppsstadiet så det börjar dra ihop sig. Det verkar även börja hända grejer hos Jens Eriksson som tränar Rix FM Norrbotnias häst Imperial Southwind. Senaste blogginfon var att hästen skulle gå provlopp. Vi får återkomma när vi vet mer.
***
24 dagar kvar till V75 på Umåker. Det är svårt att tro när man kollar ut genom fönstret.. Kanske får köra ”Guld-Igloon” istället för ”Guldbjörken”? Snöbollskrig på publikplats? Skämt åsido.. snön brukar smälta bort rätt snabbt när det väl sätter igång. Ser verkligen fram emot travfesten med stort t.
***
Apropå V75.. Västerbo World och Farmfurir startar på Romme inom V75. Störst chans av de båda har nog Västerbo World. Men stämmer det för Magic Space så blir nog den svårslagen. Såg ut som en hungrig varg från dödens senast. Imponerande var ordet! Men ibland tar han sig en galopp och skulle han göra bort sig så är loppet öppet.
***
Nu Pagadi är en häst som jag utan att överdriva gillar skarpt. I helgen startar han i sista delfinalen (varför inte låta det heta försök?) till Olympiatravet. Är han lika bra som jag hoppas att han är direkt i årsdebuten, så kan det bli rena rama påskgodiset för ögonen på lördag.
***
Imorgon är det V64 på Valla i vanlig ordning. 14 Salinity rundar nog allt utan strul i V64-2. 8 Min Narkissos i V64-5 spurtade vasst som tvåa bakom Torvald Palema senast, och med rätt resa kan han blåsa förbi allt. Trodde en del på 12 Macho Gossip i V64-1 senast, och jag gör det igen trots läget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *