V75 på en minut

Här kommer en snabbgenomgång till V75 på Umåker:

3 …   2 …   1 …

Kör!!!

V75-1: 4 Maharajah förvandlar V75 till V65. Stjärnan har ett lopp i kroppen nu, och normalt är det här en straffspark utan målvakt. Spika och gå vidare.

V75-2: I andra avdelningen lär det gå undan rejält. 1 Alvena Nonstop, 3 Chuck Liddell, och 4 Coktail Palema gör upp om ledningen. Spetsstriden är inte helt given. Skulle ”Chucken” hamna snett utvändigt om någon av de andra spetsbuden så tror jag han knäcker dom till slut, men det kan kosta. I så fall kan starka hästar som 9 Trotteur, 5 Manna och 6 Destiny´s Girl kliva in i matchen. Kommer C.L. till ledningen så tror jag att han vinner.

V75-3: Guldbjörken är öppet och spelvänligt. Tror mycket på 9 Dig For Dollars. Hästen har fin form och en hårdhet som inte många av konkurrenterna besitter. 3 Marshland spetsar troligen och leder länge i så fall, men är kanske ännu bättre med en ryggresa. 5 Acclaim har ingen toppform, men räknas på kapacitet och läge. Kan öppna. 4 Access Tooma verkar växa med motståndet, och Erik ger hästen en passande ryggresa. Bakspårstrion 10 Colombian Necktie, 12 Reven d’Amour och 11 Clear Sign går aldrig att räkna bort. 1 Star Running kan få loppet.

V75-4: 11 El Sueco vinner troligen utan strul, men elftespår, orutinerad, och V75 får mig till slut att gardera. Någon av 2 Jerka Tilly och 6 Västerbo Offspring kan få överta ledningen från 1 Middle Man. Samtliga räknas vid gardering.

V75-5: Vårbjörken kräver sina streck. 2 Ulvsås Elvis tar hand om ledningen och håller tempot uppe. Bakom är det vidöppet. Strecka på!

V75-6: Spetsande och länge ledande 4 Ryan Trot och skjutaren 10 Magic Space gör upp om segern. Duon utgör ett tänkbart lås. Blir det överpace på loppet så är hästar som 1 Jelly Frontline, 2 Speedy Gold eller finska 3 Chansy Roberto inte borta.

V75-7: I V75-avslutningen så är det bra chans för 6 Youpie. Hästen har bra kapacitet, form, och borde få överta ledningen. Värsta konkurrenterna har fått sämre lägen, och det är inte så våldsamt hårt emot. Främsta motbuden är 12 Ghastly Face, 10 King Of Lace och 7 Utah Hornline. Youpie kan leda från start till mål om han är lika bra som senast.

// Lycka till! 

*** 

Några nyheter: 

* På fredag kommer ett inslag om Kristina Wiik och El Sueco klockan 13.00 på TV 4. Måste ses!

* Rix Fm Botnias häst Lindy’s Princess debuterar på Solänget på Onsdag.

* Nu Pagadi tampas med Iceland på V64 till veckan. Iceland har fått spår två och Nu Pagadi spår tre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *