Ett lååångt upplopp

Efter flera veckor av miljonutdelning på V75, blev det lite mindre betalt för sju rätt senast, 22 145 kronor närmare bestämt. Det skrällde dock för fjärde gången i rad i gulddivisionen. Favoriten Triton Sund ser dock ut att kunna återställa ordningen i guld denna vecka .. om hästen sköter sig, och Örjan inte sover. 

Axevalla är något av en skrällbana med ett långt och utslagsgivande upplopp. Jag tror på skräll i ett par-tre avelningar, och känslan är att det blir bra utdelning.

Lycka till!

*** 

V75-1
Silver, Auto 2140

Några streck borde räcka. 1 Conrads Garland håller bra form för dagen och har finfina fartresurser. Hästen är snabb ut, och här är det bra spets- och vinstchans. 11 Neo Smed är kapabel och har varit positiv i två starter för Lähdekorpi. 5 Device är V75-härdad, startsnabb, och vann i comebacken efter sju månaders vila. Spurtstarka 7 M.T.Cherokee har inte fått rätt utdelning på den fina formen. Tar man med flera så kan man strecka spurtstarka och rejäla 3 Frillan Filiokus, och 4 Trim som närmar sig formen.

V75-2
Stolopp, Volt 1640

Bästa chansen har 2 Simb Laurel som är formstark, rejäl och snabb ut.  Bakom är det öppet. 3 Princess Qbin gör bra lopp hela tiden, och har fina förutsättningar. Kan öppna. 1 M.T.Excellency har tänt till hos Jörgen Westholm, och kan få en fin resa från det här läget. 8 Karma är stark och rejäl, och har stigande form. 15 Poppy var kanonbra vid dödensvinst senast. 9 World Of Golf har en del aktionsproblem men är speedig. Om det löser sig. 14 Amber Diablo var fin vid spurtvinst efter vila senast.

V75-3
Guld, Auto 2640

9 Triton Sund är som bekant stark och rejäl, och har ett enastående löphuvud. Fungerar han som han ska, så är det en toppchans. Spik. Högkapabla 3 Noras Bean kan få överta ledningen, och säljer sig dyrt om han kommer dit. 6 Infatti November var klart förbättrad vid vinsten senast, då han tävlade barfota runt om. Barfota igen? 2 Turnaround har inte varit som bäst på slutet, men har vunnit på distansen och kan mycket när det stämmer. Tufft emot. Spets och släpp? 4 Spring Ray är bättre än raden, har ett fint läge och gynnas av distansen. 10 Rutger Raket har toppform.

V75-4
Klass II, Volt 2140

Ett rätt så öppet lopp på förhand. 10 Casher är bra för klassen och motståndet ser lämpligt ut. 5 Callitri har bra fart, och felfri kan han vara med och göra upp om segern. Starka 9 Good Speed är osäker, men kapacitetsmässigt duger hästen bra. 6 Reina de Caballos står bra inne, vann V75-lopp i maj och har bra spetschans. Skulle 1 Johan Chou lyckas behålla ledningen, så kan det räcka långt. 2 French Friend står hårt inne, men har bra kapacitet och form. Det är galopprisk från fjärdespåret för 4 Orcas Bac, men hästen har full form.

V75-5
Lärlingslopp/Stolopp, Volt 2140

6 Perfect Light ståtar med fyra raka tillika övertygande segrar. Hästen öppnar bra, verkar travsäker och från springspåret kan det bli spets. En riktigt bra chans utan strul, och hon singelstreckas. Spurtstarka 12 Gossip’s Queen går alltid hela vägen in i mål, och gynnas av det långa upploppet. 1 April April står bra inne i loppet, körs av en duktig kusk och kan få en fin resa. 8 Sybaris Hanover har bra kapacitet, braa form och ett intressant smygläge. 3 Senorita Rosita är inte alls så tokig och kan möjligen utmana om ledningen.

V75-6
Klass I, Auto 1640

Sjätte avdelningen är öppen, men det är inte omöjligt att spetsfavoriten tillika segerstaplaren 4 Baht Launcher kan leda hela vägen. Hästen gillar distansen och står bra inne i loppet. 3 Kasper Scott kan öppna och har bra läge och kapacitet. 1 Simb River har tänt till med barfotabalans. Hästen kan utmana om ledningen, men är som allra vassast med en smygresa. Segervana 5 Bronx Sisu trivs på distansen, och blir det tempo på loppet så rundar han många. 2 Nelle Pelle kan få en fin resa. Tempogynnad. Formstarka 9 H.G.Top Line kan vara en rysare med rätt resa. Detsamma gäller för vasst avslutande 11 Cayenne Käbb.

V75-7
Brons, Volt 2640

V75-epilogen är ett fint bronsförsök, där inledningen kan bli väldigt avgörande. Startsnabba 1 Ewe Palema fungerar fint på distansen, och kan bli svårslagen från spets. 4 Pinepower Rose har toppform och bra kapacitet. Klarar han fjärdespåret så är han med och göra upp om förstapriset igen. 7 Niller har bra kapacitet och styrka, och har svarat för en rad starka prestationer i år. Distansgynnad. 8 Global Limousine håller fin form för dagen och kan mycket. 10 Nisse Bean har varit kanonbra i år, och trivs förträffligt på den långa distansen. 3 Michael America är van tufft motstånd, och är bättre än raden. 6 Tjacke Gold möter tufft motstånd nu, men hästen gillar distansen, går hela vägen in i mål och har stigande form.

Enkelraden: 1-2-9-10-6-4-1 

Spikförslag: 9 Triton Sund (V75-3), 6 Perfect Light (V75-5)

Outsiders: 6 Reina de Caballos (V75-4), 5 Bronx Sisu (V75-6), 10 Nisse Bean (V75-7) 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *