Inför V75 på ”Valla”

Det blev närmare 400 000 kronor för sju rätt på V75 senast. Det kan bli fina pengar igen denna vecka då Solvalla är värd för V75-tävlingarna. Vid de senaste V75-omgångarna på Valla har enbart några få streckfavoriter fått till det, och sjuan har för det mesta gett riktigt bra betalt. Kan vara värt att tänka på innan man börjar strecka.

Lycka till!

***

V75-1:

Tuffa, rejäla och startsnabba 2 Jodas Julia närmar sig toppformen, och har bra spets- och vinstchans. Spik. Men det saknas inte motstånd. Värst emot är 9 Vanessa du Ling som både är stark och snabb. Nu har hon ett lopp i kroppen efter ett par månaders vila. Senast gick hon i mål med sparat efter en invändig resa. Den här gången kan det bli barfota runt om. Speediga 5 Calamara Donna har toppform. Spurtstarka 4 Swept To Victory går aldrig att räkna bort. Hon har fått opassande resor på slutet.

V75-2:

12 Cash Is Fun Saz har överlägsen kapacitet för klassen, men har aktionsproblem och är inte att lita på. Går han felfritt den här gången så krossar han förmodligen allt. Starka och något flegmatiska 1 Idefix Skift har toppform, gillar distansen och kan få en fin resa. 7 Good Speed duger bra i lägsta rikstotoklassen, och såg segerfarlig ut innan galoppen i V75-debuten senast. 9 Wall Field har bra kapacitet, form och styrka. 8 Västerbo Offspring är stark och rejäl, och har tävlat med framgång på V75 tidigare. Form.

V75-3:

En tunn guldsoppa där jag väljer att tippa 9 Skully Gully etta. Hittills har hästen inte nått upp till dom höjder hon visade i fjol, men hon verkar samtidigt inte vara så förtjust i att springa i ledningen. Förutsättningarna för henne den här gången känns bättre överlag. Stig-H tror på bra chans. 4 Micro Mesh kommer från Kolgjinis formstall. Hästen är startsnabb och kan leda runt om, om det inte kostar för mycket att försvara ledningen. Gulddebuterande 5 Yanantin Boko var med och tampades i fyraåringstoppen i fjol, och nu har hästen fått tre lopp i kroppen. Snabb ut, laddas. Barfota runt om? 1 Surtees Hanover vinner sällan, men har hög kapacitet och har tävlat förbättrat i sommar. Kan få loppet.

V75-4:

Kapabla 6 Nostro Value har bra spets och vinstchans, och värsta motbuden har fått bakspår. Spikas. Rejäla 10 Vincent du Ling har bra kapacitet, men räckte inte till i ett hårt årgångslopp senast. Duger bra här. 11 Staro Dynamite blir bättre och bättre, och vann trots en kort startgalopp och en resa utvändigt ledaren senast. 12 Photo Diablo är under utveckling och har toppform för dagen. Senast såg han jättefin ut, och vann obrukad från ledningen mot lite enklare motstånd. 4 Cayenne Käbb har gått bra i V75, och den goda formen är intakt. Eventuellt barfota runt om. Spåret?

V75-5:

9 April April har enbart gjort bra prestationer hos Lähdekorpi. Senast spurtade hon sylvasst, och vann trots en tidig galopp. Hästen är stark och rejäl, och står bra inne i loppet. 5 Olympia övertygade vid överlägsen spetsvinst på Solänget näst senast. Senast strulade det med utrustningen, och hon kördes passivt, glöm. Hästen är snabb ut, och klarar hon spåret så bär det iväg till ledningen. 13 Perfect Light har bra kapacitet, är snabb ut och står fint inne i loppet. 15 Yucca Boko har många att runda, men hästen kan mycket och var fin vid spurtvinsten näst senast. 7 Magnolia Laser var kraftigt förbättrad senast, och bara flög fram över upploppet. Rysare.

V75-6:

Sjätte avdelningen är vidöppen på förhand. 1 Lewis O.M har hög kapacitet och kan bli svår att stå emot med fritt. Senast återkom han efter vila, och svarade för en imponerande långsida. Speediga 10 Monster Drive gynnas om det blir tempo på loppet, och hästen trivs på distansen. Startsnabba 6 Bart Sjöhammar riskerar att få en tung resa, men segerstrider om det löser sig. 8 Don’t Wear PJS hade halsinfektion senast, men har övertygat vid segrarna innan. 3 Michael America är bättre än raden, och är härdad i hårda gäng. Formstarka 5 Victory Hill är snabb ut och gynnas av distansen. 2 Global Jewel gör sällan ett dåligt lopp. Fint läge. 7 A Step Further har en tuff uppgift på papperet, men besitter en ruggigt vass kortspeed.

V75-7:

I V75-epilogen som också känns rätt så öppen, tror jag mest på starka och rejäla 12 Scargel. Hästen trivs på distansen, och var överraskande bra vid vinsten i comebacken senast. Nurmos låter uppåt. 7 To Be Sir står hårt inne i loppet, men är startsnabb och har svarat för starka prestationer på slutet. Får han överta ledningen så kan han leda hela vägen. 3 Nellie Vingboons var seg i comebacken senast, men är tuff och rejäl och nu har hon ett lopp i kroppen. 6 Frillan Filiokus är stark och går bra på distansen, och borde gått framåt ett lopp innanför västen. 2 Bull Trap är bättre än raden, och klaffar det så kan han överraska. 11 Youpie har gått upp i klass men är stark och rejäl, och har stigande form.

Enkelraden:2-12-9-6-9-1-12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *