Sista chansen

De tre uttagningsloppen till Olympiatravet är avverkade. Nu återstår gulddivisionsloppet ”Sista Chansen” på Solvalla på lördag, där det krävs vinst för avancemang till finalen på Åby den 16 april. Det blev ett riktigt getingbo. Läs mer om loppet här.

Av de som är klara hittills så är Commander Crowe, Wellino Boko och Torvald Palema hetast. Utöver vinnaren i ”Sista Chansen” kommer två inbjudna hästar att ta plats i finalen.

**

Pratade med Kristina Wiik – tränaren till El Sueco nyligen, och hon berättade att det lutar åt att El Sueco startar på V75 på Rommetravet den 23 april. Från Umåkers håll hoppades man på att Kristina skulle starta ”Svensken” under V75-helgen på hemmaplan. Men det blir inget av med det. Hon har även förhoppningar om att kunna starta sin ögonsten på Solvalla under Elitloppshelgen.

El Sueco såg riktigt riktigt läcker ut vid vinsten senast, och har bra vinstchans på V64 nu på Onsdag, då några av de värsta konkurrenterna har fått dåliga lägen.

1:A pris 60 000 kronor, 1640 Auto
1 American Glide – Lindblom Carl-Erik
2 Altai – Jansson Torbjörn
3 Brio – Olsson Daniel
4 A Step Further – Melander Marcus M
5 El Sueco – Ohlsson Ulf
6 Aquarelle Elegance – Eriksson Håkan
7 Coktail Rolls – Adielsson Erik
8 Cayenne Käbb – Lindblom Åke
9 Beatasine – Kontio Jorma
10 Prins Isidor – Takter Johnny
11 Ranch I Do I Do – Goop Björn

OBS! I samband med lunchtravet på tv imorgon, kommer en telefonintervju med Kristina Wiik. Man kommer även att visa delar av fjolårets filmade El Sueco-material. Missa inte!  

***

En kille vid namn Fredrik Ekman har gjort parodi på det omdiskuterade programmet Vinnarfesten.

Här är hans (skämtsamma) beskrivning av sitt videoklipp:

Travprogrammet ”Vinnarfesten” är inte enbart ett försök att locka nya målgrupper i Sverige. Programformatet ska även utgöra kärnan i en satsning som ska föra V75 utanför Sveriges gränser. ”Östeuropa är en viktig tillväxtmarknad”, säger Kanal 75:s vd Niclas Andersson.

Kolla in klippet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *