Nästa start Åby

Toppmärren Viola Silas har varit aktuell för Berth Johanssons Memorial, men i en artikel från Kanal 75 kan man nu läsa att:

”Nästa uppgift för Kalmarstoet är planerad till 12 maj på Åbytravet då Lovely Godivas lopp står på programmet, även det ett lopp för femåriga ston.”

Man verkar uppenbarligen ha övergett planerna på en Umåkerstart.

Men Select Yankee som Svanstedt är mycket nöjd med för dagen, och Umeåägde ”stenkrossen” Caballion är två kanoner som kommer att göra upp om segern.

***

Malin Löfgrens Sanity var aktuell för Silverdivisionen på Umåker, men sedan verkade tränaren ha valt V75 på Romme istället. Men Sanity ströks på grund av feber, så en Umåkerstart kan kanske komma att bli aktuell igen?

***

Urban Engdelius Dead Wood vann säkert efter en fin resa i årsdebuten, och nu kan det bli V75 på Umåker. Har pratat med Engdelius som inte har bestämt sig ännu, men skulle jag gissa på något så tror jag att han kommer att anmäla imorgon.

***

Aksel Lahtinens Don’t Blink Twice imponerade stort på Umåker igår när han plockade ner Trotteur. Tyvärr ska hästen tillbaka till aveln igen när han är som allra bäst. Men det kan bli någon start till först.

***

V75 på Romme ser svårlöst ut på förhand, och idag kan det vara en god idé att köpa in sig i ett andelssystem. Omgången saknar givna spikar, och landets experter tippar väldigt olika. Det brukar betyda hög utdelning. Den minst dåliga spiken är nog 6 Bongsbofax i V75-5.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *