Maharajah konkurrenternas mar(r)dröm

Trist att det inte blev fler och bättre konkurrenter till Maharajah i Guldbjörken, men ”den store konungen” skrämde nog iväg några av de tänkbara motståndarna till bland annat Finlandia Ajo. En av de som var aktuella var Noras Bean, men Ulf Stenströmmer valde det finska storloppet istället. Junction i all ära, men nog hade man hoppats på bättre hästar i årets upplaga av Guldbjörken..

***

Vårbjörken blev ett bra lopp, och likaså Berth Johanssons Memorial med hästar som Caballion, Select Yankee, I Won’t Dance och Don’t Wear PJ’s.

***

Kul att Northern Spy, Dead Wood, Dandie Palema samt några andra hästar från länet fick fina lägen. Det är nog inte helt omöjligt att vi kan få en hemmaseger i år igen. Umåkertränaren Akseli Lahtinens Pihlajan Aaroni är ett tidigt bud i Vårbjörken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *