Ingen Viola i Elitoppet

Viola Silas … tre lopp i kroppen. Då satt toppformen där. Igår städade hon av ett rutinerat gäng hingstar och valacker, och imponerade stort. Kort efteråt fick hon en inbjudan till Elitloppet. Tränaren Fredrik Persson och ägarna skulle fundera på saken över natten.

Nu har dom funderat färdigt, och man tackar nej till Elitloppsplatsen. Trist, men säkert förnuftigt. Elitloppet har skördat många ”offer”. Å andra sidan är det inte säkert att man får fler chanser, och hästar kan ju bli skadade när som helst..

Nu återstår två platser att fylla, och den ena går väl till Iceland. Inget fel med det, men hade gärna sett något fräschare namn i startlistan. Gärna något utländskt ekipage.

I eftermiddag presenteras de två sista hästarna, och i samband med det är det direktsänd spårlottning. En spännande eftermiddag är att vänta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *