Spårsjukan eller magsår ?

Igår blev Commander Crowe struken från start i Elitloppet. Commander Crowe lottades ju som bekant till spår åtta i det ena heatet, och tränaren Fabrice Souloy hade meddelat följande till travnet.se inför kvalen till Kungapokalen:

”Får jag dåligt spår så kommer jag inte tillbaka igen”.

Enligt Souloy själv beror strykningen av Commander Crowe på att hästen har magproblem och eventuellt magsår.

”Spårsjukan” eller magproblem alltså ..

**

Nu är Islands (inte Icelands) ökända askmoln i farten igen. Den här gången är det vulkanen Grimvötn som härjar. Vad jag har förstått så finns det en viss oro över att det kan bli strul med flyget för några av de utländska ekipagen i Elitloppet. Vi får verkligen hoppas att det inte blir några problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *