Inför V75 Bergsåker

Tänkte i korthet presentera lite tankar inför dagens V75-omgång på Bergsåker. Lycka till med streckandet!

**

V75-1

En trio höjer sig: 7 Classic Tile, 9 Indigo Broline och 12 Womanizer. Tar man med flera så streckar man även 5 Lamal Jubb (15 %) och 1 Herr Ratzeputz (14 %) som är de två som gör upp om ledningen. Fem streck räcker.

V75-2

7 Dante Sund är troligen loppets bästa häst, och är inte beroende av något speciellt löpningsförlopp för att kunna vinna. Men det får såklart inte strula alltför mycket. Hästen har öppnat bra från springspår tidigare och kan ta sig till ledningen. Det som oroar är galopperna i raden och Fredde B Larsson i vagnen. Men bröderna Larsson har rejäl medvind för dagen. Bakom är det öppet. Några av garderingsbuden: 10 Sensible Walker, 12 Agobra Peter Pan (8 %) och 1 Kriss Kross Face (som kan spetsa).

V75-3

Går 1 Quicksilver felfritt och det löser sig från innern, så har han bra chans att tugga ner allt. Men känslan är att det kan hända någonting här, och jag tar med ett gäng hästar. Några garderingsbud: 3 Belgrado, 4 Jaguar Broline, 8 Daro Later (13 %), 9 No Big Deal (11 %) och 12 Un Sacco di Soldi (9 %).

V75-4

5 Hallsta Lotus har toppchans oavsett resa, och jag spikar. 3 Myllarfaks och 2 Stamping är värst emot.

V75-5

Ett vidöppet stolopp. Snåla inte med strecken! 14 Pixel Chic (18 %), 15 Bella Hammering (17 %), 13 Yankee T.L (14 %), 1 Dry Martini och 6 Kaprifol C.D. (15 %) är en bra början.

V75-6

Sundsvall Open Trot är även det vidöppet, men fyra-fem streck kan man nog komma långt med: 3 Brioni (tror jag är tuffast till slut), 5 Joke Face, 9 Yarrah Boko (22 %), 4 Lisa America (22 %) och 2 Iceland.

Skrällbuden är 6 Beanie M.M (10 %), 8 Rakas (8 %) och1 Prince Tagg (7%). Och vips så har jag nämnt alla utom två…

V75-7

Bra chans har Akseli Lahtinen och 2 Manhattan D.K, som är ett fullt tänkbart spikförslag. Men det finns flera hästar som är konstigt lite streckade för tillfället, och av den anledningen kittlar det lite i garderingsfingret. Ett par exempel på det är 4 Winning Love (11 %) och 1 Credit Tabac (6 %). Sedan finns det andra intressanta hästar om man väljer att gardera, t.ex. 5 Nash As (18 %).  Sammanfattningsvis, bakom favoriten är det öppet och streckmässigt intressant. Värst emot favoriten är nog 6 Pitch Command.

**

OBS! Streckprocenten hämtades fredag kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *