”Det har gått troll i det här”

Måndag 21 maj klockan 21.08

Ingen seger nummer 2000 den här dagen heller för Janne Norberg. Men det såg länge ut som att den skulle kunna komma i inskolningsloppet för treåriga kallblod. Duellen mellan Norbergs Lome Anna och Jan-Olov Perssons Järvsö Blomster körd av Ulf Ohlsson var riktigt läcker. Bara synd att det blev galopp för Lome Anna den sista biten in mot mål.

Järvsö Blomster såg dock ut som vinnaren även innan galoppen, men trist att Lome Anna och Norberg blev utan pengar och placering efter en så fin insats. Men både Lome Anna och Norberg får fler chanser inom kort!

– Det har gått troll i det där, men jag bryr mig inte så mycket. Den får komma när den kommer, sa Norberg om jakten på seger 2000.

”Nora” får nya chanser på torsdag på Bergsåker. Då kör han Putte Topline, Ramona Halbak, Chuck Liddell och Demonas Twix. Nästa tillfälle är på Skelleftetravet på fredag. Då sitter han upp bakom sju hästar.

**

Vi fick se överraskande många imponerande vinnare vid dagens lunchtävlingar på Umåker. Några av de som imponerade:

Mr Right – fick det serverat, men var samtidigt riktigt bra. En överlägsen första årsseger. Proppen ur?

Remember My Name – gick ett starkt slutvarv (13,6) och såg bara finare och finare ut i loppet.

Järvsö Blomster – är obesegrad efter sina två första starter och avgjorde på ett rejält sätt och på fin tid 1.31,6/2160 meter.

Jethro Tull – som galopperade tidigt men kom tillbaka och rundade allt. Och Super Arnie-sonen vann med fem längder i sin tävlingsdebut.

Elles W.Phedo – rundade allt och vann på nytt banrekord för äldre ston med voltstart. Tiden 1.13/1660 meter.

Bland de tvåbenta vinnarna imponerade:

Ove A Lindqvist – som tog fyra segrar denna tävlingsdag.

Bodenamatören Per-Gunnar Johansson – som kom med två hästar till Umåker. Båda vann och vann dessutom imponerande. Hatten av!

Ulf Ohlsson – som tog tre segrar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *