El Sueco stannar hemma

Onsdag 13 juni klockan 21.33

Det blir ingen start för Kristina Wiiks El Sueco i V65-loppet på Bergsåker imorgon. ”Sueco” hade på förhand fina förutsättningar, med spår tre bakom bilen och passande kort distans. Men den sjuårige valacken är inte helt kurant.

Tränaren meddelar att blodvärdena är dåliga, och El Sueco får stanna hemma och kurera sig.
Bättre att se det innan än efter, då det är värre att gå sig slut med infektion i kroppen, skriver tränaren på Facebook.
Dåliga blodvärden hade även Wiiks nyförvärv Manna i regidebuten på Umåker senast.

Efter El Suecos strykning så är det mycket som talar för den här killen #youpie

**

Solänget kommer att få köra V75 lite oftare än vad som har varit fallet på slutet, men tyvärr sker det på Skelleftetravets bekostnad. Är inte helt säker på hur fördelningen av V75-dagar mellan Skelleftetravet, Solänget och Dannero kommer att se ut. Men det verkar som att de tre banorna kommer att dela rullande på två dagar per år, vilket innebär att de blir utan V75-dag vart tredje år.

Här är artikeln om Solängets extra V75-dag.

**

Lördagens vinnare i gästtipset till V75 i Östersund vanns av…. (trumvirvel) travreferenten Johan Olsson Amsköld. Johan var bäst i omgången med sina fem rätt. Övriga deltagare hade fyra rätt.

Nu på lördag blir det ett nytt gästtips i Folkbladet (V75 Boden). Tipspanelen består bland andra av en proffstränare, ett ATG-ombud och en tv-reporter. Missa inte det!

El Sueco Foto: Kanal 75
Youpie Foto: stallbredbyn.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *