Jämställdhetsprojektet i Zimbabwe

Detta är en ny blogg som kommer att finnas under cirka 2 veckor framöver. Vi som ansvarar för den heter Owe Persson Sandra Reinklou Katarina Sjöström Dennis Larsson och Henrik Bristav. Vi sitter just nu på Arlanda och väntar på flyget som skall ta oss till Zimbabwe och Harare samt Bulawyou. Där skall vi träffa en kvinno organisation (AWC) Och tillsammans med dom genomföra utbildningar inom områdena demokrati, jämställdhet, mänskliga rättigheter, organisationsutveckling samt det hållbara samhället. Vi kommer dagligen att informera om såväl hur det går i projektet som vad som händer inom Zimbabwe i stort. Gruppen kommer att vara där nere i 14 dagar. Så du som är intresserad är välkommen att läs vår blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *