Några ord om V64 & V75

Sättet som Nu Pagadi vann på igår på Solvalla är något som jag sent ska glömma. Det var länge sedan jag såg något som fick min haka att glida ner en decimeter av ren häpnad och beundran, men igår gjorde den det.

!! Jag vill varna för vissa poetiska inslag i kommande textblock. !!

Love You-sonen var rent av vacker som en saga där han sprang snett utvändigt om Berghs jänkare. Han såg sådär härligt gåvillig ut med manen fladdrande i vinden. Fuxen bara ökade intensiteten ju längre loppet led trots en tung resa, och inne på upploppet lämnade han spillrorna av det splittrade fältet bakom sig och försvann till överlägsen seger. Wow !

Eller det kanske inte var så poetiskt ? Jaja, let’s move on!

***

Global Glide går från klarhet till klarhet. Han var riktigt rejäl igår när han knäckte Camilla Highness från dödens.

***

Idag hann jag inte blogga inför kvällens V75:a på Åby, därför kommer istället några rader i efterhand.

Jag spelar med hjälp av reducerade system på streckspelen, och har börjat använda mig av så kallade poängsystem allt oftare. Det verkar som att det är min grej, även om det ställer väldigt höga krav på att man har vinnarna tidigt i ranken.

Idag bommade jag sex rätt med en poäng, men jag fick några femmor som plåster på såren. En liten slant som kanske läggs på nästa veckas jackpott V64. Eller så kanske det blir en chans V7:a till Dannero på Lördag.

Mystic Lady U.S. hade jag rätt långt ner på ranken, så den missade jag totalt. I övrigt kändes det riktigt bra, förutom att jag i och med min reduceringsmodell hamnade med spik på Lavec Kronos i sista loppet. Detta trots att jag hade sex hästar på grundramen.

***

– Starkaste intrycket ikväll gjorde nog Victory Love i V75-3.

– Voodoo Hornline vann enkelt, den gillar vi!

– Fisher King blir allt stabilare, och var bara bäst i sitt lopp.

– Knockout Rose kom inte som någon överraskning, han har varit kanonbra på slutet. Noras Bean i samma lopp spurtade extremt  vasst som tvåa med krafter kvar! Passas nästa gång!

– Jag hade med Cash Winning Vita på lappen, men hade inte så mycket feeling för honom. Han vann ganska enkelt i V75-6.

– Min favoritmärr Vanessa ”långtradaren” du Ling galopperade tyvärr bort sina möjligheter, men hon får fler chanser att visa vem som är bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *