Travsnack måndag

För det första – det börjar bli tjatigt med jackpots på V75. Jag hoppas att det smäller till rejält på Gävle så vi får en liten paus från jackpot hysterin.

***

Undertecknad hade fem rätt på V75. Sprack på Sir Remington och Staro Capricorn. Det lustiga är att båda fanns med inom systemramen vid något tillfälle, men till slut intalade jag mig själv att hästar som Tom Raider, Victory Love och Jos Cortina m.fl. måste vara rejält under isen för att skrällar som Mighty Value eller Sir Remington skulle kunna vinna i V75-1. Prutade därför bort denna 44-oddsare.

Staro Capricorn var en av de tänkbara i V75-4, men prutade även bort denna och United Ås med motiveringen att dessa inte visat någon riktig form på slutet. 

Jaja, det handlar inte bara om att veta vilka hästar som kan vinna loppen, alla ska finnas på lappen – samtidigt.

Spikarna Wood Laday och Teaser Elegance levde dock upp till förväntningarna, och Svanstedt fick mycket riktigt en lyckad dag på Kalmartravet.

***

Ikväll är det kanonlopp på Halmstad. Kolla in dessa på ATG-Live eller dylikt!

***

På fredag är det trav på Lycksele. Det blir en höjdare. Pitoreskt och mysigt så det förslår – om det blir bra väder det vill säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>