Onepiece.. nja

I veckan gjorde Anders Lundqvists och Torbjörn Ylvéns Good As Gold-son Electrum debut för Flemming Jensen. Hästen hade inte startat sedan i juni, och kom ut från spår elva bakom bilen i ett V4-lopp på Åby. Länge såg det ut som att sexåringen skulle få svårt att blanda sig i segerstriden som sista häst i kön, men tempot hölls uppe där framme, och när Jensen följde med i tredjespårståget så bet det bra. Inne på upploppet gick ekipaget undan, och vann enkelt med några längder. Electrum såg jättefin ut, och det var riktigt skoj att han börjat så lovande i den nya regin!

***

Nyligen flyttade Stall Hippocampus de tre hästarna Year In Review, Mr Dreamcatcher och Above A Whisper från Åke Svanstedt till Per Lennartsson. Bakom det anonyma stallnamnet finns en i Umeå bosatt kvinna, som tidigare vunnit en mycket uppmärksammad storvinst på V75 – närmare bestämt 45,3 miljoner på en kupong inlämnad i Bygdeå 2007. Enligt säkra källor till VF är anledningen till flytten, att man bland annat varit missnöjd med tränarens matchning och bemötande.

***

Nu till någonting som inte har någonting som helst med trav att göra..

Ska villigt erkänna att jag inte har någon vidare koll på modet av idag, men på senare tid har jag hört talas om ett plagg som kallas för Onepiece. Säkert bekvämt och så, men lite för mycket vuxenbebis för min smak. Det finns vissa likheter mellan plagget, och några figurer som kallas för Teletubbies.

Onepiece & Teletubbies

***

Imorgon kommer tankar och idéer inför V75 i Halmstad!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *