Spelningar i Sacramento

I tisdags hade vi en heldag med spelningar i Sacramento, en liten turné nästan 🙂 Vi började med att repa en stund nere vid floden i Old Town:

Vi fick snabbt några nya fans varav en var en före detta musiklärare från Folsom. Exakt samtidigt kom det ett tåg förbi som tutade i tonen C#. Lotta fick feeling och spelade Folsom Prison Blues med Johnny Cash för honom (på bilden står han längst till vänster):

Därefter intog vi ett lämpligt gathörn och körde vårt första set:

Efter en kort paus drog vi igång vårt andra set. Gatuspelningar fungerar väldigt, väldigt bra i USA. Folk stannar och pratar och blir glada och intresserade. Till exempel den här tjejen som heter Sarah och bad oss skriva autografer:

Vår tredje och sista spelning för dagen var i ett köpcentrum i centrala Sacramento. Musikaffären ZuhG Life Store har spelningar där varje vecka och vi fick chansen att spela. Det var mycket trevligt att få premiärköra vårt akustiska set med ett ordentligt scenljud. Thank you ZuhG Life Store! 🙂

Alla foton är tagna av Evelina Lindahl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *