Inför jackpotten imorgon

Marshland (V64-1) borde ha toppchans igen, trots tuffare emot. Han riskerar hamna i dödens på Lutfis häst Lavec Kronos, men jag tror han löser uppgiften igen. Värst emot är nog Nu Pagadi, Stig-H:s nya tyska häst som vunnit derbyt i Tyskland bland annat.

Master Danchip (V64-2) från perfekt läge, och över passande distans, är en annan toppchans. Värst emot är Västerbo Lescure, men även Touch The Diamond kan bli en farlig motståndare från bra läge.

Behöver två spikar, och funderar på att försöka hitta en av spikarna i något annat lopp. Men det är inte det lättaste.

Jag tycker att både V64-4 och V64-5 ser öppna ut på förhand. Övriga lopp ser ut att gå att lösa med max 4-5 streck.

***

Stig-H och company verkar tro mest på Bobtail (V64-6), men man har även vissa förhoppningar om att tyska derbyvinnaren Nu Pagadi (V64-1) ska kunna vara med i striden. Båda hästarna är väl förberedda, men har inte startat på ett tag.

Det är heller inte klart än om B.W.T. Satelite kommer till start i V64-5.

”B.W.T.Satelite har tyvärr haft någon form av infektion under den gångna helgen och varit svullen i benen. Kändes okej i ett lugnt måndagsjobb, men blodprov ska analyseras innan vi bestämmer hur det blir med onsdagsstarten.”, skriver man på stigh.se.

***

Timo Nurmos låter väldigt uppåt inför onsdagens V64-omgång. Normalt sett brukar han ligga lågt, men är klart optimistisk på timonurmos.com. Det är positiva tongångar kring nästan alla inom V64 startande hästar.

Med andra ord – passa Nurmos tränat imorgon!

***

Det blir såklart en bock i rutan på ”endast V6” imorgon, nu när en ensam vinnare kan få 11 miljoner!

P.S. Chansspiken blir efter en tíds velande, Bobtail i V64-6.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *