Endast V7?

Visst vore det intressant att kunna spela ”endast V7” på lördagar med 2,5 ggr utdelningen för sju rätt?

Med anledning av det frågade jag Remy Nilson på ATG om detta inte vore något att satsa på.

”Ja – önskemålet och tanken finns, men V75 är starkare i ”toppvinsten” än V64 och därför har vi hittills legat lågt. Ca 8-10 % utnyttjar ”V6-alternativet” och det är relativt konstant, lite mer vid Jackpot. Så visst kan det även bli V7 så småningom men det är inte prioriterat i dag.”, svarade Remy Nilson på min fråga om möjligheten till V7-spel.

***

Standpoint gjorde ett bra intryck vid vinsten på Bergsåker igår. Regent Royal och Ove A Lindqvist satte press på honom i ledningen, men förgäves. Inne på upploppet satt Erik Adielsson och mös, och Standpoint vann enkelt. Den här hästen blir definitivt intressant att följa i vår/sommar.

***

Lite streckade hästar med viss skräll-/vinstchans (lördag morgon)

V75-1: 5 Leona’s Yeti – 12 %
V75-3: 2 Kocabar – 6 %
V75-4: 6 Promissory – 11 %
V75-5: 4 Bear My Royalty – 3 %
V75-6: 7 Max Hugo – 7 %
V75-7: 10 Rocket Power – 7 %

Trevlig helg och lycka till med V75!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *