Några ord om V75

Triton Sund tillsammans med Hoity Toity Face var V75-omgångens höjdare, båda hästarna svarade för topprestationer, och blir spännande att följa framöver. Kul också att Colombian Necktie visade sig från sin positiva sida idag, och fick den andra finalplatsen i det här uttagningsloppet till Olympiatravet. Tycker också att Carmen Launcher var riktigt tapper efter ledning start till mål i stenhårt tempo.

***

Varken Lutfi Kolgjini eller Åke Svanstedt fick vinna några V75-lopp, vilket var lite konstigt med tanke på hur många fina chanser de hade på förhand. Voodoo Hornline höll dock riktigt bra från ledningen för Svanstedt, men fick se sig förbipasserad av en smygkörd Brokkur T.Y.C.

***

Det är bara att gratulera de som lyckades sätta sjuan. Jag hade nog inte lyckats få med Jack Z eller Brokkur T.Y.C på kupongen, möjligtvis om jag hade en massa extra garderingsstreck över, men inte annars. Leonas Yeti såg ut att gå mot en välförtjänt seger i V75-1, men Jack Z satte stopp för de planerna, Yetin passas nästa gång.

I övrigt var det inte så knepigt, så egentligen är det ju fantastiskt att V75-an gav cirka 1,3 miljoner.

***

I vanlig ordning satt jag och kollade på V75 idag, när det plötsligt blir kolsvart hemma då upploppsklockan ringer i V75-7

!!! strömavbrott !!!

Efter en frustrerande stund i stearinljusens sken blev jag allt för ivrig att få höra vem som vann loppet, så jag ringde resultatnumret, där de meddelade att Strong Boy D.E. var vinnaren…

Va ?? Kändes snopet, då Quarcio såg ut att gå mot klar vinst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *