Inför V64-jackpotten

Timo Nurmos låter lite extra optimistisk angående följande hästars chanser:

Duplex, Trackstar, Crown Kemp och Otto Streamline. – med andra ord nästan alla. 

 ***

Stig-H tror på vinstchans för löphästen Wait And Win (V64-2) och i viss mån även för Highlight Brizard (V64-4).

Trots några tuffa motståndare emot tror jag ändå mycket på Wait And Win (2) i andra avdelningen. Han verkar stark och rejäl, och är inte så beroende av position i loppet.

***

Snackhästen just nu inom V64-omgången är Half Breed (4) i V64-5. Nu gör hästen första starten hos Lähdekorpi, och vi vet ju alla hur det brukar gå, men inte varför. Vad är det som gör att så många hästar som gör första starten i Karis regi, är så bra direkt?

Half Breed kan i alla fall ta hand om täten, och därifrån kan han bli svårslagen. Jag tror ändå mest på Trackstar (6), trots spår utvändigt den troliga ledaren.

***

V64-3 och V64-4 är troligen loppen där det kommer att kunna skrälla till lite, åtminstone i ett av dom. Här kan det löna sig att ha med ett gäng hästar.

***

Jag tar med tre-fyra hästar både i inledningen och i avslutningen.

Jag litar inte fullt ut på Crown Kemp (nr 7, V64-1), och tar med några till. Kommer han till ledningen är loppet förmodligen över, men jag spricker hellre någon annanstans i omgången om han skulle upprepa dumheterna från senast. Giant Superman (5) behöver antagligen ett par lopp i kroppen för att vara segermogen, men räknas på sin höga kapacitet. Fama Currit (1) och Harmonic Silvio (2) kan vara värda streck om det strular för Crown Kemp.

***

I V64-epilogen vill jag ha med fyra hästar – 1,4,5,6. 

Super Khan (6) är snabb ut, och har passande förutsättningar, tidigt streck. Snabbast från start kanske är Asterix Tooma (4), men även Otto Streamline (1) är kvick bakom startbilen.

Det kan bli ordentlig körning i det här loppet. Det kommer att laddas från ett flertal håll, det skulle i så fall gynna exempelvis Balett Sund (5)

***

Lycka till på V6-spelet ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *