Umåkers V75-sajt uppe

Med anledning av att V75-veckan i Umeå börjar närma sig hastigt, har Umåker kickat igång en speciell V75-sajt. Klicka på nedanstående länk för att komma dit!

V75-sajten

***

V75-omgången på Sundbyholm ser aningen favoritbetonad ut, men osvuret är bäst.

Jag kommer nog att prova med tre spikar denna gång. Järvsöfaks är en av de spikarna, sedan kanske jag chansspikar M.T.Cherokee i sista avdelningen. Den tredje spiken lurar jag fortfarande på, men känslan (som inte varit den bästa den senaste veckan) säger att Torvald Palema kommer att vinna över Commander Crowe på speed.

Hjärtat säger Commander Crowe, och hjärnan säger Torvald Palema. Commander Crowe kommer dock troligtvis att få överta ledningen, och blir inte på något vis lätt att tas med. Tar man med två hästar här så överlever man nog 9 gånger av 10, men även Adams Hall kan nog dyka upp i striden denna gång.

I de två inledande loppen finns det gott om heta segerbud, och det är här som jag streckar flest hästar. Jag tar även med ett antal hästar i stoloppet trots en klar tipsetta och ett sunt spikbud i Kan du Candy.

Jag vill ha med Witness To History i V75-6, därför blir det ingen spik på Teaser Elegance. Open Stretch och en Witness to History i form låter som ett segerfarligt recept, trots att Teaser Elegance troligtvis får snabb revansch. När jag ändå är igång tar jag med ett par hästar till i det här loppet, Joel Cortina och Quantum Joyride kanske visar sig vara lyxstreck. Precis så tänkte jag om Cadeau K. i V64 senast, och prutade bort denna. Vi vet alla hur det gick för honom …

***

Nästa Onsdag startar några riktigt grymma hästar på Solvalla, det är nästan så att det vattnas i munnen när man ser en del av startlistorna. Ingen jackpott hysteri till veckan, vilket jag för ovanlighetens skull tycker är ganska skönt. Däremot får vi bland annat se Västerbo Paradise och Marshland med flera!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *