Några ord om V75

För mig som skriver mycket, bloggar på VF med mera, är datorn ett viktigt verktyg. Därför kändes det tungt när PC:n vägrade komma igång under lördagen.

Nu är jag igång igen, köpte en laptop och router så jag kan köra trådlöst. Ett riktigt lyft måste jag säga, vilken frihet!

***

 V75 började desto bättre, med tre vinnare i rad innan Järvsöfaks startade. Normalt sett brukar jag bli lite uppgiven när jag spricker på V7, men den här gången reagerade jag inte lika starkt. Faksen måste få förlora någon gång, han är trots allt ingen maskin. Hoppas bara att allt är väl med honom efter loppet.

Torvald Palema var jättebra, men det ska bli spännande att se honom möta Triton Sund i finalen. Det blir en riktig fight! Adams Hall och Dig For Dollars var kanonbra bakom vinnande Torvald.

Commander Crowe har det inte lätt. Personligen tycker jag att Petri Puro matchar hästen mycket märkligt. Förra året behandlade han hästen som en porslinsdocka, men i år låter han CC gå ut direkt i ett stenhårt uttagningslopp utan lopp i kroppen.

I övrigt var det spännande lopp och rejäla och rättvisa vinnare.

*** 

Jag hade sex vinnare inom systemramen (Jokersystemet), men det blev några femmor istället p.g.a. ett icke uppfyllt villkor.

Nästa vecka blir det V75 på Romme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *