Hoity på Jägers

Hoity Toity Face verkar bara bli bättre och bättre. Senast vann hon efter ledning från start till mål, trots tufft tempo och motstånd i loppet. Ikväll tar hon nog hand om ledningen igen, och blir svårslagen i spets. En tuff konkurrent om förstapriset i loppet är Lutfi Kolgjinis Qualentino. Ett troligt scenario är att Hoity får tuff massage av Luddes fransos, så det ska bli intressant att se detta race. Utöver Qualentino så finns det gott om kapabla motbud.

 ***

Det blev favoritbetonat på Solänget igår. Per Linderoths – License To Kill (e. Dream Lover) svarade för en av de vassaste prestationerna denna afton, då denna rundade allt trots bakspår.

Jan Norberg, Patrik Nygren och Krister Söderholm vann var sitt lopp på Solänget. Patrik vann med Ronja Karsk (e. Dancer’s Victory), Janne med Chansen (e. Sjefen) och slutligen Krister Söderholm med Primolais (e. Quito de Talonay).

 ***

V75-omgången på Romme ser riktigt öppen och spelvänlig ut på förhand, och känslan säger att det kan bli fina pengar för 7 rätt denna gång. Jaded kan vara bästa spiken i omgången. I övrigt finns det inte så många uppenbara toppchanser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *