Smått och gott

Hoity Toity Face startade i DD-2 på Jägersro igår. Egon Lavec märren var en flitigt anlitad spik till denna V65-jackpott omgång. Hon fick ett tufft lopp i dödens, kämpade som vanligt bra, men kunde aldrig utmana vinnande Glide Kronos och blev fyra. Glide Kronos gick i mål på 1.12,5a/1640 meter.

***

Lutfi Kolgjini dominerade på hemmabanan igår. Ludde vann 4 lopp under kvällen. På Axevalla vann Åke Svanstedt 3 lopp.

***

Tråkigt att vi inte får se Snazzy Hot Rod starta på långfredagen i femåringsloppet Hertigen av Jämtland, Prins Carl Philips Jubileumspokal.

Svanstedt har ju sagt att Snazzy ska vara något alldeles extra, och det hade varit intressant att se honom i detta getingbo. Några av hästarna som startar är Laddie, Rune U.S., Minos Vang och Standpoint. V65 på Färjestad håller i övrigt hög sportslig klass.

***

Enough Talk floppade häromdagen, men det ska enligt Travronden inte påverka Elitloppsplanerna för denna. Däremot kommer inte topptravaren Arch Madness. Men det känns inte som att det är någon fara på taket, det verkar kunna bli en riktigt fint startfält i årets Elitlopp.

***

Ikväll får vi se årsdebuterande Västerbo Paradise som kommer med 16 raka segrar i bagaget, Marshland och andra kanonhästar! Spelmässigt ser det inte så intressant ut, men man vet som bekant aldrig. Järvsöfaks förlorar ju ibland också, och vips så skjuter utdelningen i höjden.�

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *