Påsk

Tycker mig ha hört en eller flera källor påstå att vi ska få soligt väder denna påskhelg. Än så länge har det varit regnigt och snöigt, så jag hoppas på en snabb väderleksomställning.

 ***

Idag lutar det åt att jag går på långfredagstrav på Umåker. Sen ikväll ska jag kolla på V65-an från Färjestad, med  Hertigen av Värmland som grädden på moset. Tyvärr har två av de tyngre akterna i detta lopp blivit strukna – Rune U.S. och Snazzy Hot Rod.

*** 

Igår vann bröderna Larssons Reven d’Amour (e. Revenue) på ett strålande sätt, flera längder före en sådan topphäst som Lord Capar. Han såg smått spöklik ut när han forcerade den täta dimman på Gävletravet. Hittills har Reven varit bäst när det inte har gällt, men jag hoppas att han ändrar på det i år.

***

Några tänkbara skrällar till V75 imorgon:

I V75-2 hittar jag två roliga streck, dels Ausbo Charlie (5) men även Tabacco Master (10). Detta är två hästar med form, fart och styrka.

I V75-6 tycker jag att Ladies Man (10) kan vara värd ett streck, hästen har kapacitet och form som duger i det här loppet.

I V75-avslutningen vill jag varna för Bourbon Tooma (9) som svarat för flera bra prestationer på slutet utan att få vinna, den här gången kan han få loppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *