Kung Kronos

Lutfi Kolgjini är en kontroversiell person, men säga vad man vill – det går bra för honom! Ikväll dominerade han på hemmaplan, och vann fyra lopp. Tar man en titt på hans hemsida, så förstår man att det går bra. Snacka om välstammat!

Ludde må köra häst som en biltjuv, och säga korkade grejer ibland. Mannen är skicklig, och en färgklick som svensk travsport behöver.

En annan herre som dominerar på travbanorna är Viking Kronos. Vilken bredd och vilka toppar!

***

Nu i veckan är det fullt ös på skriverier inför V75 i pappersbilagan. Därför kommer bloggandet lite i kläm, men ska ändå försöka uppdatera en gång om dagen i alla fall.

***

Häromdan blev det klart – jag ska ner på Elitloppet i år. Känns riktigt roligt, oavsett hur startfältet i huvudloppet kommer att se ut. 

*** 

Har fortfarande inte hunnit kolla in lopparkivet till V75 på Umåker, men ska börja så smått imorgon. Lägger normalt ner rätt mycket tid på V75 varje vecka, så när det går dåligt som senast blir fallet extra tungt. Ibland kan det därför kännas lite segt att börja analysera en ny omgång. Då får man säga som Per Elofsson ”Det är bara att bryta ihop och komma igen!” 

Trägen och egna idéer vinner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *