Victory Tillys lopp

V64 på onsdagar är knepigt. Det känns som att det är 50-50 att det blir miljonutdelning eller 300 spänn i utdelning för sexan på onsdagarna. Nu i onsdags blev det jackpott på fyrorna, och därmed spelar vi om några extra millar till veckan.

Den sportsliga klassen är ganska hög, och det sista loppet – Victory Tillys lopp, går inte av för hackor.

Woohoo kolla här!

1 Quick Trip
2 Rune U.S.
3 Kinscem Pride
4 Bob Hope
5 Harpers Joker
6 Bobtail
7 Man on the moon
8 Lucky Buck
9 Standpoint
10 Milton Zet
11 Snazzy Hot Rod
12 Sissel Godiva

***

Det ser ut att kunna bli ett bra elitlopp i år, vilket är roligt. Extra roligt eftersom jag ska ner i år, har inte varit på Elitloppet på länge nu. Micke Nybrink väckte dock en oroväckande tanke. Har Sverige nåt att komma med i år? Man vill åtminstone ha någon svensk med chans i loppet. Hoppas det löser sig.

***

Var på Stig H föredraget idag. Det var riktigt bra! Stig H var på strålande humör, och bjöd på sig själv. Jag glömmer aldrig stämningen när 35 000 människor ropade Stig H på Valla när Victory Tilly vann.

Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *