You Bet Hornline övertygade

Det var flera fina lopp på Umåker ikväll, men i två av loppen fick vi se ett par-tre hästar som kan vara ämnen till någonting stort. Det var naturligtvis i tre- och fyraåringsloppen, där You Bet Hornline kanske gjorde det allra starkaste intrycket. 

Treåringsloppet utvecklade sig till en duell mellan Lindys Photo i ledningen och You Bet Hornline som fick göra jobbet utvändigt om denna. Trots detta satte You Bet Hornline klorna i ledaren, som ändå var stor i nederlaget.

I fyraåringsloppet lyckades Brutus Sund försvara ledningen, sedan stannade han där hela vägen in i mål. Hästen gjorde ett riktigt bra intryck, och det ska bli spännande att följa denna i framtiden. Bergharns Production var bra som tvåa utan att kunna hota vinnaren.

Inte bara Brutus Sund från stall Salmela imponerade. Emma Sisu svarade för en svettig prestation när hon inledde med att bara utöka ledningen i högt tempo, och trots en galopp i sista sväng lyckades hon hålla undan på trötta ben.  

Jorma Kontio tog en trippel denna afton, bra jobbat!

***

Imorgon smäller det, V75 på hemmaplan!

Tittar man på vilka hästar jag singelstreckar så lever de farligt på förhand, men den här gången lägger jag logiken åt sidan. För att vinna miljoner måste man våga lite!

Spikarna blir Mette Farming och Bull Trap. De är i och för sig favoriter båda två, men de startar från värdelösa lägen, däri ligger det vågade. Sedan blir det ett tvåhästarlås med Stamping och Love i kallblodsloppet, och normalt sett vinner en av dem. I övriga lopp målar jag på, och petar in lite formstarka norrlandshästar där det finns pengar kvar.

Lycka till på V7 imorgon!�

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *