”Travbränd”

Måste först bara inleda med att säga att V75 blev en höjdare i år! En perfekt start på en härlig sommarsäsong, och vårkänslorna sprudlar. Nu börjas det!

*** 

Inte fullt lika entusiastisk är jag över mitt val av spikar på V75. Hade singlat Mette Farming som jag trodde skulle svischa förbi allt inne på upploppet. Bull Trap blev det för tufft för, bara att glömma och gå vidare. I övrigt var jag rätt ute, och det var inte långt borta att jag skulle få in min norrlandsskräll Spokesman endast streckad på 9 % ! 

Tycker att Nybrink har ett bra uttryck för det där. Han brukar säga att han har tre dagars preskriptionstid för dåliga tips. Jag har en dag, högst två. När söndagen kommer och klockan närmar sig åttasnåret, så är jag pigg på refreshknappen. Nästa vecka är det V75 på Örebro, och jackpott på V64 på onsdag.

*** 

Victoria Sisu och Acclaim var bäst i omgången. Caramelle Tooma var den stora behållningen för oss som satt kvar efter V7. Hon såg riktigt fin ut när hon vann första loppet för Bucht.

***

När vi kom hem idag från travet, var vi röda i ansiktet allihop. Ansiktet stramade åt, och vi såg ut som svenskar på solsemester, illröda. Det är nyttigt med trav! Trodde bara att det var skenet från laptopen som eventuellt kunde ge mitt ansikte en lite annorlunda lyster, men där hade jag fel.�

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *