Späckad travvecka

Nu när V75 lämnat stan för den här gången, känns det lite som saker och ting återgår till det normala. Trots detta dundrar travsäsongen på i vårt avlånga land, och det blir bara finare och finare hästar som kommer till start. Den här veckan är inget undantag.

Nu på Onsdag är det V64 (med jackpott) i vanlig ordning, och inom V64 går Victory Tillys lopp av stapeln, med högintressanta hästar som Rune U.S. och Snazzy Hot Rod för att bara nämna några. Som om det inte vore nog så är det uttagningar till Kungapokalen och Drottningens pokal på torsdag.

Veckans V7:a är på Örebro, och efter att ha snabbkollat startlistorna känns det som att Tom Raider i V75-6 kan vara en vettig spik. Loppen håller hög klass rakt igenom, och det lopp som kanske kittlar allra mest är Stayerloppet/V75-7 med 400 000 kr i förstapris.

***

Idag måndag är det lunchtrav i Skellefteå, och på atg.se kan man läsa att Denise Lindahl är väldigt positiv inför Flying to Noons chanser i V4-3.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *