Inför kvällens V64 jackpott

Normalt sett borde Dig For Dollars (4) bara mosa allt i V64-inledningen, men skulle det strula med galopp eller något finns det ett par-tre intressanta motbud. Ett av dessa motbud är Beanie M.M. (3) som det bara sprutar form ur öronen på. Ett annat bud är Muscle Memory (5) som gjorde ett bra intryck senast, och som borde gått framåt formmässigt till denna start. Garderar man Diggen så kan dessa två vara streckvärda.

*** 

Alvena Pele (1) kan mycket väl leda från start till mål i V64-3, men det handlar trots allt om ganska orutinerade hästar i detta lopp, och gardering behöver inte vara fel. Global Lawbreaker (2) är en fin häst under utveckling, och kanske kan komma in i matchen med lite tempo på loppet. First Jag (6) har gjort det mesta rätt hittills, och kan utmana med klaff.

*** 

I V64-5 kan Sogå Benito (5) ta hand om ledningen, och leda länge – hela vägen? Det ser dock ut att kunna bli tempo på loppet, så för att hålla undan från ledningen så måste han vara bra. Lamborghini S.T. (11) är en stark och trevlig häst som tål att göra en del själv i loppen. Senast var han struken på grund av halsinfektion, men kanske kan skrälla här om det bli överpejsat.

*** 

Snazzy Hot Rod (11) är antagligen den bästa hästen i V64-6, men jag tycker han får visa vilken kanon han är först innan man spikar, och speciellt från bakspår på en snabb sommarbana. Standpoint (9) är en häst som går framåt för varje start, och som förtjänar ett streck på kupongen. Harpers Joker (5) är en kapabel rackare som kanske kan bli svår att tas med från ledningen. Ryktena säger att man ska ge Rune U.S. (2) ett snällt lopp den här gången, men han är förstås inte avsågad trots detta.

Man behöver ju alltid någon spik i omgången, och bästa spiken borde vara Dig For Dollars i V64-inledningen. Sedan kanske man kan spika Sogå Benito, eller så letar man en chansspik i någon annan avdelning. De mest streckkrävande loppen på förhand ser ut att vara V64-2 och V64-4.

Men man har haft fel förr när det gäller i vilket lopp det kommer att skrälla. Den stora frågan är om det blir 300 kronor eller 3 miljoner i utdelning. V64 på onsdagar är grymt ojämna omgångar, och det brukar vara lite fifty fifty om det blir jackpott på fyra rätt eller mångmiljonutdelning känns det som.

Lycka till med spelet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *