Inför jackpot nr ??

Omgången på Halmstad ser inte fullt lika ojämn ut som de har gjort nu de senaste gångerna. Kanske är det dags för en paus från jackpothysterin nästa helg på Årjäng. Kom ihåg att det är Open Stretch denna gång.

V75-1: Tycker att två hästar sticker ut lite i V75-inledningen. Dessa två är Fama Currit (3) och Dame Arrow (6). Bakom dessa två lurar Olganina (4) och Swept To Victory (8).

V75-2: I andra avdelningen spikar jag Robin K (2) som har perfekta förutsättningar. Väljer man att gardera så är Svanstedts Indigo Broline (10) värst emot. Macho Gossip (7) ska också räknas tidigt, och Untersteiner låter otäckt nöjd med Humble Broline (8).

V75-3: Här tippar jag Earl Tilly (8) etta, men jag litar inte fullt ut på honom så det blir ingen spik. Jag tar med ett gäng hästar, däribland Harpers Joker (4), Acclaim (10), Excallibur (3) och även rysaren Strong Boy D.E (7).

V75-4: Jag spelar ett litet system, så jag låser loppet på två hästar. Tycker att någon av Galax Trot (2) eller Spring Erom (4) borde vinna detta trots att det inte saknas motbud. Galax Trot har imponerat med ny balans, och det verkar även som att han har blivit mer travsäker med hjälp av denna. Bakom dessa räknas 7,6 och 9 tidigt.

V75-5: Onyx Knick (12) får tipset trots läget, och trots att han är lite osäker. Sköter han sig så har han toppchans. Jag tar med många här, och tidiga garderingstreck är Nobel Neo (5), Ravello (7), King Of Kings (4), Eaglehawk (7) m.fl. Varning för Vip Star (1) som har toppform och kan bli farlig med fritt.

V75-6: Här spikar jag troligtvis Power Nap (3) som har bra vinstchans. Värst emot är Manhattan Sassy (12) och Alfons Brodde (4).

V75-7: V75-avslutningen ser öppen och spelvänlig ut, och jag målar på ganska rejält. Här har jag ingen klar tipsetta, men 5,6,1 och 3 sticker ut i loppet, efter de redan nämnda räknas 9,12 och kanske även 10 och 7 . Som sagt .. öppet på förhand!

***

Lycka till på V7 imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *