Boden Torsdag

Lite idéer inför V65 på Boden.

*** 

Tidiga streck i V65-1 är 11,4,2,1

Production (2) måste bli svårslagen i V65-2, spik.

V65-3 är öppet på förhand, måla på. 

Hoels Eld (1) i V65-4 borde kunna fronta och leder nog länge.

Mon Amie Ness (6) i V65-5 har toppform, och ska räknas tidigt trots tuffare emot. Liberty F.H. (4) gillar jag och har fina förutsättningar. Verdi Hornline (5) har härdats i V75 på slutet, givet streck.

I V65-avslutningen startar Face The Evil (6) i tuffare motstånd igen, efter några självförtroendehöjande lopp i Lycksele. Flying Herkules (11) har börjat bra i ny regi, och kan runda allt trots läget. Regent Royal (8) gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp, given.

***

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *