Svår V7:a på lördag

Det kan vara slut på ältandet om jackpot på V75 från och med lördag.

Äntligen en riktigt knepig V75-omgång på Axevalla till helgen. Med andra ord finns det chans att vi slipper se reklamen om att en ensam vinnare kan kamma hem 46 miljoner överallt. Första och andra gången i rad är den eggande, sen börjar det bli tjatigt. Nu ser det istället ut att bli svårt att hitta bra singelstreck att luta sig emot, och flera av loppen ser öppna och spelvänliga ut.

Jag tror att det är bra om det blir en paus från jackpotföljetongen, för vem vill ha julafton varje dag?

*** 

För tillfället upptas undertecknads tid av diverse klassiska semestersysslor som att måla hus och dylikt. Ibland blir det några kortare avbrott för att sjunka in i travets värld, men just nu är det mycket att ägna sig åt hemmavid.

***

I dagens VF kunde vi läsa att det snart är körklart på Umåker igen. Ska bli riktigt skoj med en ny fin bana på Umåker i höst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *